Így mentik meg a lelkeket?

Több száz magzatot találtak egy buddhista templomban!

A thai rendőrség több száz magzatot talált egy bangkoki buddhista templom halottasházában - feltételezések szerint olyan kórházakból származhatnak, ahol illegális abortuszt végeznek.

2010.11.16 19:45MTI

A rendőrséget eredetileg azért riasztották, hogy vizsgálja ki, mi okozza az erős bűzt, és eközben találtak rá a nejlon zacskókban tárolt 348 magzatra - közölte kedden Sumeth Ruangswasdi vezérőrnagy.

Szerinte a magzatok színe és állapota arról árulkodik, hogy az abortuszokat különböző időkben végezték több klinikán.

A Nation nevű újság azt jelentette: a templom temetkezési vállalkozója bevallotta, hogy több klinika is megbízta a magzatok elszállításával.

Az abortusz három eset kivételével tilos Thaiföldön: engedélyezett, ha a nő megerőszakolás miatt lett terhes, ha a terhesség veszélyezteti az anya egészségét vagy a magzaton kóros elváltozást állapítanak meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.