Nem tudott magáról, amikor lekapcsolták

Döbbenet: Csontrészegen tartóztatták le Christina Aguilerát

Véletlenül akadt fenn egy közúti ellenőrzésen Christina Aguilera, de aztán már nem is engedték tovább: szinte semmit nem tudott magáról, amikor kiszedték a kocsiból.

Christina Aguilera sztriptízzel csábít képgaléria

2011.03.01 19:02ma.hu
Christina Aguilera a Burlesque-ben (Fotó: christinaaguilera.com)

Már kiengedték Christina Aguilerát a hollywood-i rendőrség fogdájából, ahová helyi idő szerint kedden körülbelül hajnali 2:45-kor vitték be. A Burlesque 30 éves sztárja barátjával, a 25 éves Matthew Rutlerral tartott hazafelé egy szemmel láthatóan jól sikerült buli után, amikor a rendőrök leintették autójukat.

Az énekesnő szinte semmit nem tudott magáról, ezért a rend éber őrei úgy döntöttek, saját érdekében jobb, ha nem engedik útnak, hanem bent tartják, míg ki nem józanodik.

Barátja nem volt ilyen szerencsés, ő szintén ittas volt, csakhogy a kocsit is ő vezette. Szabadlábra helyezése csak 30 ezer dollár óvadék után jöhet szóba.

Aguilera reggel fél 8 körül osont ki a rendőrörsről, a paparazzik miatt a hátsó kapun távozott, ahol ügynöke várta.

Nem ez volt az első hasonló kihágása, csak a közelmúltban kétszer is erős italozáson kapták rajta: először a Golden Globe díjkiosztója után mozgott alatta a föld, később pedig a Super Bowl döntője után lehetett látni, hogy kicsit sem szomjas...

Még több hír Christina Aguileráról itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.