Disznót vágott Győzike, Benkő és VV Olivér

Betyárosan berúgtak a villabeli összeköltözés emlékére

Laci betyár a Való Világ-villabeli összebútorozás emlékére hamisítatlan vidéki hangulatú disznóvágásra hívta meg barátait a Hármashatár-hegyre.

2011.02.21 13:15bistrobazaar

Voksán Virág, Győzike, Benkő Dániel és VV Olivér a betyár pálinkájával koccintottak a találkozás örömére, majd a felfűtött hangulatban, cigánymuzsikával kísérve nekiláttak az ínycsiklandó disznótoros készítésének.

A házigazda egy talpalatnyi vidéki örömünneppel lepte meg őket, s bár tudták, hogy disznóvágásra hivatalosak, mégsem számítottak ekkora mulatságra.

Fotó: bistrobazaar.blogspot.com

"Úgy vettem észre a villában, hogy a lakótársaim ki vannak éhezve egy igazi betyáros lakomára. Megmutattam nekik, hogyan mulat a magyar "- mondta a jó Laci betyár, aki saját nevével fémjelzett, Kárpátia pálinkájával alapozta meg a jó hangulatot.

A malackergetéssel, nótázással, kolbásztöltéssel fűszerezett disznótor a nagy hideg ellenére mindenki tetszését elnyerte, még Olivérét is, aki nagy állatbarátként kezdetben ódzkodott a feladatoktól.

"Imádom az állatokat, így nem igazán fordulok meg disznóvágáson, de Laci betyár miatt most kivételt tettem. Ugyanis ő volt az, aki a múltkor is megalapozta a hangulatunkat az ingujjából előrántott pálinkájával" - mesélte a Való Világ nagy játékosa, aki, ha teheti, inkább a társaság jókedvéért vállal felelősséget, és a kolbásztöltést másra hagyja.

Olivérrel ellentétben Győzike és Virág nagy elánnal vetették bele magukat a májas és véres hurkatöltésbe. Benkő Dániel pedig vegetáriánusként külön spenótos, sütőtökös, répás kolbászt készített.

Az ízletes falatokat a lantművész újabb kupica Kárpátia pálinkákkal hálálta meg és egy "malacdallal", amelyhez Laci betyár is csatlakozott, így a disznótor egy össznépi, nagy nótázással ért véget.

VV Olivér sora kezd jól alakulni

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.