Az X-Faktor sztárjának nemigen van kézügyesége

Wolf Kati keze nagyon béna

Az X-Faktor sztárjának saját bevallása szerint nem nagyon van kézügyessége, ellenben a csemetéi nagyon ügyesek az ilyesmiben.

2011.01.22 17:36tabu.tv

"Mi is szelektíven gyűjtjük a hulladékot, de szerintem már gyermekkorban el kell kezdeni nevelni a kicsiket, mert könnyen természetessé tudod tenni náluk. A kicsi ugye még egy éves nálunk, de a nagy az tudja, hogy hová kell tenni a papírt, a műanyagot, meg a fémet..." - meséli a tabutv.hu riporterének Wolf Kati, aki egy szelektív hulladékgyűjtéssel foglalkozó kreatívkodó sajtóeseményen mesélt a dologról.

Amíg az X-Faktor sztárja a környezetvédelemért harcolt, a háttérben gyerkőcök kézműveskedtek, de mint kiderült, egyáltalán nem véletlen, hogy Kati nem közöttük settenkedik.

"A nagygyermekemet nagyon érdekli a kézműveskedés, de én és a férjem rettenetesen bénák vagyunk, szóval tőlünk nem örökölhette a hozzáértést. Ő elszöszmötöl ott a kicsi kis ujjával, csinálja és nagyon élvezi, de én egyáltalán nem vagyok ügyes ezekben a dolgokban..." - mondta el az internetes sztártévé riporterének Wolf Kati.

"Rengeteget nyertem az X-Faktorral. Megismertek az emberek, nagyon sok felkérésem van, most pedig éppen az első saját zenémen dolgozunk. Remélem, hogy ez a dal majd olyan lesz, ami nagyon passzol hozzám és tetszik a közönségnek is." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az énekes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.