Nem saját mentorával készít lemezt

Wolf Kati hűtlen lett Feróhoz?

Egyelőre csak az X-faktoros dalokból álló CD-je utolsó simításait végzik a bolti megjelenés előtt, de hamarosan önálló albummal jelentkezik Wolf Kati.

2011.01.18 14:29ma.hu

Az X-Faktor mentorai kivétel nélkül azt hangoztatták a verseny egésze alatt, hogy a szárnyaik alól kirepülő tehetségek sorsát még sokáig figyelemmel kísérik, és bármire szükségük van, a verseny után is fordulhatnak hozzájuk.

Így volt ezzel Nagy Feró is, aki a 30 év fölöttieket istápolta, köztük Wolf Katit, épp ezért meglepetésként hatott, amikor az énekesnő bevallotta, új lemezében Geszti Péter működik közre.

Fotó: wolfkati.hu

Na persze szó sincs arról, hogy saját "pótapja", Nagy Feró elfordult volna tőle vagy cserbenhagyta. Kati kivétel nélkül az összes mentor szívébe lopta magát, hiába kellett mindenkinek „hivatalból” a saját versenyzőit támogatni, az ő tehetségét lehetetlen volt nem észrevenni.

Így hát Geszti Péter még a kiesésekor jelezte, hogy szívesen írna neki egy dalt. „Folyamatban van az elkészítése” - árulta el a zsúfolt napokat élő énekesnő az Új Ásznak, akinek a fellépések és a stúdiómunka mellett feleségként és anyaként is nap mint nap helyt kell állnia.

De a már kislányként híressé vált sztár fáradhatatlan, és ha valami okból mégis a végét járnák a titkos forrású energiatartalékai, akkor is megvan a maga trükkje: bedob egy saját fejlesztésű „After Eight-szendvicset” (két szelet csoki közt egy harmadik), és máris mehet tovább a pörgés!

Wolf Kati: Nem vagyunk halasok

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.