"Tisztában vagyok magammal"

Videóval! VV-Ildi testvére celebségre vágyik, kitartóan próbálkozik

Rendíthetetlenül próbálkozik Tomai Beatrix, hogy hírnévre tegyen szert, bár egyelőre csak a citromdíjra sikerült esélyt szereznie. Az X-Faktor után jöhet a Csillag születik?

2011.01.19 18:29ma.hu / RTL Klub

Mi celebnek születtünk Ildivel” - jelentette ki alig egy héttel ezelőtt Tomai Beatrix. Ha ez a név nem cseng túl ismerősnek a legelszántabb bulvárfaló olvasóink számára se, nem kell megijedni, a 33 éves hölgy eddig nem túl sok maradandót tudott felmutatni.

Igaz, az X-Faktorban bemutatott produkciójával kivívta magának a helyet a legcikisebb jelentkezők között, és ezt még a mélyterpeszben bemutatott lábköz sem tudta pozitív irányba mozdítani.

Pedig Beatrix meg volt győződve róla, hogy óriási sikereket fog elérni, hisz mint fogalmazott, „nomen est omen”, a nevében tényleg ott az X. Csak sajnos nem a faktor, hanem a betű.

Mindenesetre a lány nem adja fel, nemrég még önálló táncshow-val is megpróbálta húga mellé állítani a szavazókat, ám ennek ellenére (vagy talán pont ezért?) a szombati párbajon Ildikó kiesett a ValóVilágból.

Beatrix az X-Faktorban (Fotó: RTL Klub)

Most pedig a Csillag születik harmadik szériájában szeretné bebizonyítani, hogy az eddigi próbálkozásai csak valami fatális véletlen folytán nem vezettek eredményre.

"Tisztában vagyok önmagammal, és bennem van az X-faktor, ha nem is ebben a műsorban, de valamilyen úton-módon bennem van" - jelentette ki tavaly nyáron a kudarccal végződött Madonna-szám éneklése után.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a hétfőn kezdődő válogatókon Beatrix milyen produkcióval áll elő, az X-Faktorban úgy érezte, a tánccal rontotta el a műsort, arra helyezte a hangsúlyt, pedig sosem tanult táncolni.

Az viszont biztos, hogy alaposan fel kell kötnie az alsóneműt, ha ki akar tűnni a hatezer jelentkező közül, igaz, ha úgy vesszük, az előző alkalommal is kitűnt, és ahogy mondani szokták, a negatív hír is hír...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.