Exszeretője bízik az igazságban

Kovács Lázár másik bírót kért az apasági perben

Még mindig a DNS-vizsgálat eredményére várnak, hogy bebizonyosodjon, van-e értelme a tartásdíjról tárgyalni, de ezt már új bíró fogja eldönteni.

2011.01.12 14:29ma.hu

Információkat szivárogtatott ki a bíró Kovács Lázár folyamatban lévő apasági perével kapcsolatban a sajtónak, márpedig ezzel megsértette az erre vonatkozó titoktartási szabályokat.

Az első tárgyalást lefolytató bírónőt Kovács ügyvédje, Dr. Ruttner György bejelentése alapján függesztette fel a Budai Központi Kerületi Bíróság, miután bebizonyosodott, hogy egy népszerű regényíró rajongói oldalán a sztárszakács ügyével egyértelműen összefüggésbe hozható utalásokat tett közzé - tudta meg a Velvet.

Fotók: kovacslazar.hu

Az ügyvéd, aki elmondta, 30 éves pályafutása alatt még nem találkozott hasonló esettel, emlékeztetett arra, hogy egy bíró sosem nyilatkozhat sem aktuális, sem korábbi ügyről.

A bíróság helyt adott a kifogásnak és elvette az ügyet a bírónőtől, így új ítész hivatott dönteni az apasági perben.

Bíró Andrea, az exszerető és ügyvédje, dr. Hyross Virág az Új Ásznak elmondták, számukra teljesen mindegy, ki tárgyalja az ügyet, a hangsúly úgyis a DNS-vizsgálat eredményén van.

Attól sem félnek, hogy az új bíró részrehajló lesz, mert a vizsgálat egyértelműen eldönti, van-e értelme a tartásdíjról tárgyalni vagy sem.

Mégsem tervez második gyermeket Lázár egykori szeretője

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.