Ez a gyerek törvényes lesz

Kovács Lázár - Apasági per közben újabb gyerek!

Már úton volt feleségével közös harmadik gyermekük, amikor kirobbant Kovács Lázár félrelépésének ügye: a kismama most van a hatodik hónapban.

2010.12.23 15:29ma.hu / Napi Ász, fotó: kovacslazar.hu

Még nem tudhatták feleségével, hogy megfogant harmadik közös gyermekük, amikor Kovács Lázár volt szeretője kitálalt a sajtónak a titkos viszonyukról.

A hír nyár végén bombaként robbant, hisz talán csak kevesen feltételezték volna az amúgy sármos sztárszakácsról, hogy félrekacsintgat a törvényes kapcsolatából, de az első napok tagadása után végül ő maga is bevallotta, Andrea igazat mond, tényleg volt köztük valami.

Fotók: kovacslazar.hu

Igaz, azt a mai napig sem tudni biztosan, hogy ez a valami egészen pontosan mit is takar, merthogy Lázár szerint mindössze egyetlen éjszakáról van szó, az is csak az alkoholnak tudható be, miközben Andrea két teljes évig elnyúló viszonyról beszél.

Akár egy, akár több alkalommal lépett félre a szakács, az biztos, hogy Andreának kisfia született, akit Lázárkának nevezett el. Az állítólagos apa korábban el is ismerte, hogy övé a gyermek, bár nem hivatalosan, ezért az ügy nyilvánosságra kerülésekor bevonták a bíróságot is, az eljárás jelenleg is folyik, DNS-vizsgálattal próbálják kideríteni, Lázárka valóban az-e, akinek édesanyja mondja.

Ennek a pereskedésnek a kellős közepén árulta el Kovács Lázár a Napi Ásznak, hogy valójában újra apai örömök elé néz, igaz, most törvényes gyermeke fog születni: feleségének, Melindának már csak három hónapja van hátra a szülésig. Az újszülött már biztos, hogy fiú lesz, de a szülők még nem döntötték el, hogy Máténak vagy Márknak kereszteljék, a rostán fennmaradt 5 név közül ezek a legesélyesebbek.

Kovács Lázárnak így már három fia lesz a feleségétől, akit a szülés közben is mindenben támogatni szeretne, személyesen jelen lesz a nagy eseménynél.

A bírósági tárgyalás második fordulóját egyébként épp március 11-ére tűzték ki, vagyis a DNS-vizsgálat eredményétől függően a férfi nagyjából egyszerre válhat kétszeres apából négyszeressé.

Kukába dobott egy kisfiút Kovács Lázár szeretőjének gyermeke

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.