"A ráktól sokan a mennyországba kerülnek"

Döbbenet: 2 évesen mellrákkal operáltak egy kanadai kislányt

A kétéves gyermeknek egy csomót találtak a mellbimbója alatt - még az orvosok is hitetlenkedve állapították meg, hogy Aleishának mellrákja van.

2011.01.11 10:23ma.hu
Ma már jól érzi magát a kislány - Fotó: WorldWideFeatures.com

Ma már három esztendős, és egy éve tünetmentes a kis Aleisha Hunter.

A kanadai, Torontóban élő kislánynál 2008 decemberében állapítottak meg rosszindulatú daganatot, miután az édesanyja észrevette, hogy egyik mellbimbója alatt növekszik valami.

Melanie, az anyuka egy fürdetést követően észlelte a problémát. Orvoshoz vitte a kislányt, de először azt mondták neki, nincs szó semmi komoly dologról. Csakhogy a daganat növekedni kezdett, és végül Aleisha már aludni sem bírt a fájdalomtól.

Aleishának gyakorlatilag az egész mellét a daganat alkotta. Elvégezték nála a mastectomiát, azaz a mellszövetek eltávolítását.

Még az orvosok is hitetlenkedve állnak az eset előtt. Nem fordult még elő, hogy a nemi érés előtti időszakban rosszindulatú mellrák támadjon meg egy kislányt. Úgy tűnik, Aleisha Hunter a legfiatalabb, akivel ez a világon megtörtént.

A kislány ma már jól van, és a maga módján tisztában van azzal, mi történt vele.

Édesanyjától tudja, hogy mellrákja volt, de meggyógyították őt. "Tudom, hogy a ráktól sokan a mennyországba kerülnek, de én már jól vagyok" - fogalmazott a tündéri gyermek.

Aleisha Teddy mackójával a kórházban - Fotó: WorldWideFeatures.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.