Beteg a Hitchcock-filmek sztárja

Képek - Mellrákban szenved Kim Novak

Mellrákban szenved Kim Novak 77 éves hollywoodi színésznő, Alfred Hitchcock Szédülés című filmjének főszereplője - értesült a The Hollywood Reporter.

Kim Novak nyáron, saját kiadványa bemutatóján képgaléria

2010.10.20 13:29MTI - Fotó: styleforum - Life

A tumort kezdeti stádiumban, rutinvizsgálat során fedezték fel még az év elején. A színésznőt azóta kezelik. "Az összes orvos azt mondja, hogy fantasztikus karban van, és fel fog gyógyulni" - mondta Kim Novak ügynöke.

Kim Novak és Hitchcock a Szédülés-ben - Fotó: aseachange.com

A színésznő James Stewart oldalán játszott Hitchcock Szédülés című filmjében, előtte már olyan alkotásokban szerepelt, mint az öt Oscar-díjjal jutalmazott Piknik.

A The Man with the Golden Arm című alkotásban Frank Sinatra mellett tűnt fel. Legutóbb 1991-ben a Szerelmi álom címet viselő alkotásban vállalt filmszerepet.

Férjével Oregon államban él, napi rendszerességgel lovagol és sportol.

Diana hercegnő ruháinak megálmodója rákos volt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.