Mindenét magával vitte a ValóVillába

Exkluzív videó: VV Gombi privát villáját üresen hagyta!

Amíg a Való Világ tükörimádója állandó megfigyelés alatt áll a villában, mi a hétköznapokban villának szolgáló lakását mutatjuk meg, az internetes sztártévé segítségével.

2010.12.27 14:29Tabu TV, Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A Tabu Tv riportere VV Gombi után nyomozott a napokban. Az alapos detektívmunka eredményeképp beszélgetett az RTL Klub által tükörimádónak titulált fiú testvérével és barátnőjével is, valamint a rokonok segítségével még Gombi lakásába is bepillanthatott.

"Gombi egy nagyon nagyszívű, jólelkű ember, akit a szíve sokszor félre is vezeti, mert vissza szoktak élni az érzéseivel. Amikor megtudtam, hogy jelentkezik a villába, akkor nagyon bíztam benne, hogy bekerül, de Ő kevésbé volt magabiztos..." - meséli a tabutv.hu videójában Gombár Ernő, a Való Világ Gombijának testvére.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Ha véletlenül előfordulna, hogy megcsal a villában, akkor megvárnám, hogy kijöjjön, aztán elszámolnék vele..." - nevet fel Gombi barátnője, aki pár perccel később már szerelme lakását mutatja a Tabu Tv stábjának.

A sztártévé megleste, hogy beköltözése előtt hogyan hagyta magára lakását a tükörimádó valóságshow-hős. Ottjártukkor Gombi otthona szinte teljesen ki volt ürítve, csupán néhány kép maradt a falon, valamint egy-két használati tárgy hevert a polcokon, hiszen majdnem az összes ruháját magával vitte az RTL Klub játékába.

Kiderült, hogy a fiú két üveg pezsgőt és karácsonyfadíszeket is készített ki magának arra az esetre, ha még az ünnepek előtt kiesne a játékból, viszont minden más élelmiszert kipakolt a hűtőből és a kamrából.

"A testvérem nagyon szereti a növényeket, ezért azokat el kellett vinnem magamhoz. A virágok most a fél szobámat eltelítik, úgyhogy ezúton is köszönöm szépen Neki!" - mondta el az internetes sztártévé riporterének Ernő, aki Gombi borotváját is megmutatta a kamerának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.