Télapó itt van, hő a ballonja

Elfújta a szél a Mikulást

Egy amerikai Mikulás igencsak bánhatta, hogy hőlégballonra nyergelt át a hagyományos rénszarvasfogatról, mivel az erős szél több kilométer távolságba sodorta Utah államban.

2010.12.27 08:39MTI

Mint arról a Salt Lake Tribune című napilap beszámolt, a pirosruhás férfi éppen cukorkát dobált a gyerekeknek egy hőlégballonról, amikor a jármű olyan keményen a földhöz csapódott, hogy a vezetője kizuhant belőle.

A hirtelen súlycsökkenéstől viszont a kosár emelkedni kezdett - ezúttal már szakértő vezető nélkül.

A helyi rendőrség képviselője elmondta, hogy Midvale városa felett a Mikulás több kilométerre elsodródott, ám végül elég levegőt vesztett ahhoz, hogy földet érjen. Az iskola körüli sokadalom rögtön a bajba jutott férfi segítségére sietett. Sem neki, sem pedig a pilótának nem esett baja.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.