Újra szétrántotta melltartóját Peers kisasszony

Őrület: Magát csöcsörészte a kamera előtt dúskeblű Holly

Időről-időre újabb erotikus fotósorozattal rukkol elő a nem mindennapi keblekkel megáldott, barna szépség - Holly Peers a jelek szerint nehezen tartja kordában szabadulni vágyó büszkeségeit.

Holly Peers megint nem bírta soká melltartóban! képgaléria

2010.12.10 19:29ma.hu

A tökéletes alakú, becéznivaló, méretes - és természetes - mellekkel rendelkező Holly Peers nem sokáig tartotta magán a ruhát.

Még több erotikus fotó Holly-ról a képre kattintva!

Nem véletlenül ő az egyik legsikeresebb brit modell: két-három havonta előáll egy fotósorozattal róla valamelyik férfimagazin.

Holly a gyönyörű hölgyeket alulöltözötten bemutató Nuts magazin egyik kedvence, nem csoda, hogy közel a karácsonyhoz ismét a barna szépség ingerlő meztelen felvételeivel ajándékozzák meg a kedves olvasókat.

Hol egyedül, hol pedig hasonló adottságokkal megáldott barátnőivel pózol a kamerák előtt.

Miss Peers legutóbbi fotózásáról, mely a decemberi Nuts számára készült, már internetre kerültek a képek, hamarosan a profi felvételek is elérhetőek lesznek.

Az ízelítő láttán alig győzzük kivárni....

Ez a cici nem is pici - nézze meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.