Rhian nem fogja vissza magát

Izgató fotók: Bögyös szőke maca megmutatja...

Az angol modell rácáfol a szőkékről terjengő sztereotip véleményekre: hálózati rendszergazda volt, mielőtt kipakolta volna melleit.

Rhian Sudgen gátlástalanul feltárja csodás melleit képgaléria

2010.12.03 19:29ma.hu
Fotó: Glamourchase/Egotastic (További képekhez KATT ide!)

A 24 éves Rhian Sudgen nemrég még hálózati rendszergazdaként dolgozott, ám valami hirtelen ötlettől vezérelve elhatározta, szerencsét próbál, ha már egyszer olyan testi adottságokkal áldotta meg a sors, amilyenekkel. Jelentkezett hát egy londoni modellügynökségnél, ahol azonnal felfigyeltek rá, úgyhogy Rhian nem sokat gondolkozott azon, melyik szakmát válassza.

Azóta számos alkalommal jelent meg a híres "V" magazin címlapján, első ízben 2006-ban, és találkozhattunk már vele a Maximban vagy a Nutsban, több más híres újság mellett.

2008-ban szerepelt a BBC dokumentumfilmjében, a Glamour Girls-ben is.

Rhian azt mondja, bárhová megy, mindenhol megállítják őt az emberek, mert autogramot szeretnének tőle kérni. Nos, ezeket a képeket elnézve ez egyáltalán nem csoda!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.