Elképesztő szerelésben jelent meg a színésznő

Dögös képek: Tollak mögül kandikáltak ki Kelly Brook méretes dudái

Meghökkentő ruhát viselt Kelly Brook a minap - A színésznő öltözete nemcsak tollakkal volt ékesítve, teljesen abból állt. A meglepő látványt csak tetézték a ruhából kibukkanó keblek.

Tollas ruhában dobta ki a melleit Kelly Brook képgaléria

2010.11.29 12:29ma.hu

A gyönyörű színésznő igen büszke kellemes idomaira, melyeket nemrég - hosszas várakozás után - végre közszemlére is tett a nyuszis magazinban.

Nézze meg Kelly erotikus tengerparti képeit is!

Kelly Brook humoros, de pajzán aktfotósorozaton pakolta ki nem mindennapi bájait a Playboy-ban, melyeket azóta sem szívesen takargat.

A színésznő a napokban ámulatba ejtette a jelenlevőket egy rendezvényen, szexis domborulatait ugyanis madártollak borították: miniruhája nemcsak meghökkentő volt, de alul és felül se túl sokat bízott a fantáziára...

Kelly ügyesen betuszkolta melleit a szűkös dekoltázsba, a férfitekintetek legnagyobb gyönyörűségére.

Brook kisasszony egyébként a Playboy-fotózás óta tengerparti felvételeken is megmutatta pucér testét, fedetlen idomait csupán egy gyöngysorral "takarta". Úgy tűnik, nagyon belejött a meztelenkedésbe.

Nagyon lesoványodott Kelly Brook?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.