"Nagyon jól érezzük magunkat kettesben"

Bálint Antónia: Két hétig a földön ettem

Három héttel ezelőtt elköltözött a csinos műsorvezető volt párjától - Bálint Antónia új lakásban rendezkedett be kislányával, ahol most csak ők ketten fognak élni.

2010.12.03 06:29ma.hu - Fotó: Tabu tv - RTL Klub

Hosszadalmas a költözés, de szerencsére akad bőven segítsége az egykori szépségkirálynőnek - Bálint Antónia pár hónapja kilépett kislánya apjával, Lászlóval való kapcsolatából, s mostanra át is bútorozott egy másik lakásba, ahol gyermekével együtt él.

Nagyon jól érzik magukat az új környezetben, ahol a lakók közt is sok a kisgyermekes, egyedülálló anyuka. Antónai elmondta: lányának, Babinak kifejezetten tetszik, hogy kisebb az otthonuk, mert közelebb tudhatja magához édesanyját.

Antónia számos holmija viszont nem fért el, ezért válogat, és van, amit a Vöröskeresztnek szán. Először a gyerekszoba készült el, majd a háló, ahol együtt alszanak a kislányával.

További fotók itt! - Fotó: balintantonia.hu

Antónia egy ideje ismét dolgozik, márciusban pedig bemutatja önálló show-ját, melyhez már gyakorol. Erősítő és mikrofon is van, ellenben két hétig asztal nélkül, a földön ettek.

A szépség elmondta, ma már csak a kislány köti őt össze volt párjával, és egy ideig, úgy érzi, nincs is másra szüksége. Most minden gondolatát a gyermeke tölti ki, s bevallja, néha elgondolkodott azon: kit tudna nála jobban szeretni - mondta el a Star magazinnak Toncsi.

Augusztus végén Bálint Antónia egy műsorban vallotta be, hogy már nincs együtt lánya édesapjával. A Reggeli vendégeként közölte, hogy ha megkérdezik, hogy van a kislánya apja, akkor arra csak azt tudja válaszolni, köszöni szépen, már mással él.

Akkor azt mondta, nincs túl jó, de szeptemberben beleveti magát a munkába, és újra felépíti életét. A különválásuk tényét László, a volt párja is megerősítette.

A csinos műsorvezető nem haragszik rá, nemrég kifejtette, hogy szerinte volt kedvese megtalálta a nőt, akivel valóban boldog és aki jobban illik hozzá.

Bevallotta ugyanakkor, hogy Laci már gyermekük 11 hónapos korában le akarta zárni kapcsolatukat, de 2-3 hónap különélés után mégis újra összejöttek.

Toncsi szerint minden rossz a volt párja előzetes letartóztatásakor kezdődött. Felemésztette őket a dolog, kihűlt a kapcsolat, eltávolodtak egymástól. A szerelem is szép lassan elmúlt.

Antónia és László végül négy év után tettek pontot valóban a kapcsolat végére, de Toncsi, mint fogalmazott, sosem bánja ezt az időszakot, talán Lacinak az volt a szerepe az életében, hogy a gyönyörű kislánnyal, Lilien Antóniával megajándékozza.

Bálint Antónia keserű vallomása...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.