Toncsi nincs felkészülve egy új kapcsolatra...

Hiába kérnek randit Bálint Antóniától!

Bár nemrég bevallotta, hogy párja már más oldalán boldog, Bálint Antónia nem kesereg az egyedüllét miatt - Nemet azért nem mondana, ha jönne a szerelem.

2010.09.17 06:50ma.hu

Nem haragszik volt párjára a csinos műsorvezető - László már más nővel él, de Bálint Antónia szerint megtalálta azt a hölgyet, aki sokkal jobban illik hozzá, mint ő illett.

Toncsi leszögezte, érzése szerint most végleges a szakításuk. A gyönyörű sztárt több férfi is randevúra hívta már a közelmúltban, de Toncsi egyelőre nincs felkészülve erre.

Fotó: koncertiroda.hu

Ha a nagy szerelem a fejére esne - mint fogalmazott -, persze nem mondana nemet. De most nincs ideje rágódni az egyedülléten. Lánya most lett óvodás, és a Zámbó Jimmy-emlékkoncert műsorvezetésére is készülnie kell. Antónia elmondta, ha ránéz a kislányára, sosem érzi azt, jobb lett volna, ha mástól születik. Talán Lacit azért küldte a sors, hogy egy ilyen gyönyörű gyermekkel ajándékozza meg őt - vélte Bálint Antónia a Napi Ászban.

Az egykori szépségkirálynő csupán néhány hete vallotta be, hogy nehéz időszakon van túl - éveken át mindenki azt gondolta, boldog a kapcsolatában, melyből kislánya, Lilien született. Az egykori páros nem is ismerte el hosszú ideig, hogy valami gond lenne köztük.

Toncsi csak most beszélt arról, hogy valójában az elmúlt három év sem volt felhőtlen. A kívülállók azt láthatták, Antónia és párja nemigen jelenik meg együtt a nyilvánosság előtt, Toncsi nem volt legtöbbször látható, László azonban többször is, más hölgyek társaságában.

Négy együtt töltött esztendő után Antónia és László végleg elköszönt egymástól. A szépség szerint volt párja előzetes letartóztatásakor kezdődött minden. Az az időszak felemésztette kettejüket, eltávolodtak egymástól, és lassan elmúlt a szerelem is.

Toncsi bevallotta, párja már kislányuk 11 hónapos korában véget akart vetni a kapcsolatnak. Külön voltak két-három hónapig, de végül László hazaköltözött. Ám ugyanez többször is megismétlődött.

A szakításukat végül Antónia expárja vállalta fel, aki az egyik közösségi portálra írta fel, hogy kapcsolatban van, de már mással...

Megszólalt Toncsi volt párja - el akarta venni őt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.