Lerohanták a rajongók John Cleeset

Rendőrök mentették ki a Monty Python színészét

A hatóságnak kellett kimenekítenie John Cleese színészt a rajongók tömegéből, akik először csak autogramot akartak kapni, ám végül valósággal ellepték őt.

2010.11.25 17:29ma.hu
Fotó: buzzbox

A Monty Python színésze vasárnap egy 24 órás gálaműsoron vett részt, ő vállalta a műsorvezetői feladatot, majd a nap végén lányával, Camille-lal együtt indult volna haza az Old Vic színházból. Ám ekkor vette észre, hogy a taxijába másvalaki szállt be, így kénytelen volt egy újabb kocsira várni, ezalatt lépett oda hozzá néhány rajongó, hogy autogramot kérjen.

John Cleese nem utasította el a kérésüket, de mivel a következő taxi csak nem akart odaérni, egyre több rajongó vette körül a színészt, végül a sajtó munkatársai is elszemtelenedtek, az irányítás kicsúszott Cleese kezéből.

A nagy sokaság láttán végül egy járőrkocsi állt meg mellette, megkérdezte, mi ez a nagy gyülekezés, a magyarázat hallatán pedig felajánlotta a színésznek és lányának, hogy hazaszállítja őket.

Humorista fogja írni Obama beszédeit?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.