Muzsikál a Monty Python-guru

Terry Gilliam Arcade Fire-t rendez

Terry Gilliam rendezi az Arcade Fire élő koncert netes közvetítését.

2010.07.27 09:47MTI

A New York-i Madison Square Garden-i koncertet a YouTube és a Vevo videomegosztó portálok felhasználói közép-európai idő szerint augusztus 6-án hajnali négy órától láthatják.

A tervek szerint egyelőre öt koncertet fognak a neten közvetíteni. az Arcade Fire után John Legend és a The Roots következnek a sorban.

A fellépéseket több kamerával rögzítik, és az interneten keresztül a nézők választhatják ki a nekik tetsző kameraállást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.