Georgie Darby kihívó fotókkal állt elő

Fotók: Közszemlére tette piercinges melleit a brit kebelcsoda!

Vérforralóan izgató aktsorozattal lepte meg rajongóit a gyönyörű barna modell - Georgie Darby testékszerrel díszített kebleit is megmutatta jövő évi naptárában.

Georgie Darby vérforraló mellpiercing-es fotói! képgaléria

2010.11.26 06:29ma.hu

Újabb brit bombázóban gyönyörködhetnek, akik valami igazán vérpezsdítőt szeretnének látni - Mostmár Georgie Darby-t is nézegethetik egész évben a falon!

Még több erotikus kép itt!

A szemrevaló, barna szépség meztelenül állt modellt 2011-es naptárához, az izgalmas aktfotók Frank White keze munkáját dícsérik.

A londoni Georgie-nak nemcsak hibátlan teste van, dögös kebleit piercing-gel még izgatóbbá tette.

A Page 3 sztárja már egyszer elnyerte a legjobb brit cicik birtokosa címet, és nem egy férfimagazinban mutatta meg kivételes bájait.

Ezúttal a tengerparton pózol, maszatosan, vagányan, és pontosan olyan, amilyennek imádják. Georgiana nem sok mindent bíz a fantáziára, perzselő pillantásának hatása alól pedig igen nehéz szabadulni!

Megmutatta fenéktetkóját Juliette...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.