Helyszínelők szedték szét Roland lakását

Damut kirúgták a TV2-től, nemi erőszak miatt jelentette fel a párja!

Döbbenetes botrány - Mint arról tegnap már írtunk, feljelentést tett barátnője a Jóban Rosszban sztárja ellen. Damu Rolandot azonnali hatállyal kirúgták a TV2-től, és helyszínelők dúlták fel a lakását.

2010.11.19 07:45Fotó: Kiskegyed - MTI

Nemi erőszak vádjával tett feljelentést Damu Roland ellen a barátnője, Tímea. Szerda este 20 óra körül a lány angyalföldi lakására felment vele együtt a színész, itt feltehetően több alkalommal bántalmazta Tímeát, aki segítségért kiabált.

Ezt követően a férfi szóban fenyegette és kérdőre vonta, majd elengedte, a lány a portán taxit kért és hazament, majd értesítette egy barátját. Ő hívta ki a mentőket. A 28 éves nőt kórházba vitték, hogy ellássák sérüléseit. Onnan értesítette a rendőrséget, és feljelentést tett.

A férfit előállították, ezután kihallgatásra került sor. Az ügyben a további eljárást a BRFK XIII. kerületi kapitánysága folytatja le - állt a rendőrségi közleményben.

November 18-án éjjel szállítják be egy zárt rabszállító autóban Damu Roland színészt a budapesti Gyorskocsi utcai fogdába - Fotó: MTI

A Napi Ász értesülései szerint Tímeát a MÁV Kórház nőgyógyászatára vitték a mentők, itt látták el őt. Egy, neve elhallgatását kérő kórházi dolgozó szerint ezután elhagyta az intézményt, telefonját kikapcsolta, így nem tudni, mennyire súlyos az állapota.

Damut bevitték a 13. kerületi kapitányságra, ahol órákon át zajlott a kihallgatása. Lakásába helyszínelők érkeztek, az egész emeletet lezárták, még a liftnél is ujjlenyomatokat is vizsgáltak.

A Napi Ász úgy tudja,teljesen felforgatták Damu lakását, zacskóba rakosgatták a színész holmiját.

A TV2 hivatalos közleményben tudatta, hogy megdöbbenéssel értesült arról, hogy a rendőrség súlyos testi sértés miatt eljárást indított Damu Roland ellen.

Noha az információk ellentmondásosak, azt figyelembe kell venniük: sajnos nem az első eset, hogy a színész ilyesmibe keveredik. A csatorna úgy döntött, a továbbiakban nem működnek együtt a Jóban Rosszban sorozatban Damuval.

Sok esélyt kapott már a csatornától, de most eljött az ideje, hogy kimondják: nincs helye a TV2-nél - zárta le a dolgot Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere - írta meg a Napi Ász.

A lapnak sikerült utolérnie pár szó erejéig a színész bántalmazott barátnőjét, aki elhaló hangon azt mondta: ne haragudj, orvosnál ülök - majd elkezdett zokogni, és hozzátette: a rendőrség fog tájékoztatást adni. 

Damu Rolandot délután átvitték Tolnai Lajos utcai BRFK-épületbe, dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint erre bonyolultabb ügyek esetén kerül sor. A sztár két ügyvédje korábban az MTI kérdésére elmondta, Damu panasszal élt a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen. Részletes vallomásában egyértelművé tette, hogy ártatlan, és poligráfos vizsgálatot is kért ennek bizonyítására.

A BRFK sajtóügyeletese megerősítette, hogy Damu Rolandot őrizetbe vették, azaz 72 órára börtönbe zárták - írja a Napi Ász.

Olvassa el a legújabb híreket Damu Rolandról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.