Májusban még esküvőt terveztek...

Tartozások, adósságok - Damu Rolandnak nincs pénze a lagzijára!

Nagyon úgy tűnik, keresztül húzták az anyagiak a nyári esküvőtervet - Damu Roland és kedvese, Timi májusban még arról beszélt, hogy idén megtartják a lagzit. A színész azonban elmondta, vissza kell kapnia a kintlevőségeit.

2010.06.18 09:45ma.hu

A sztárpárshow-ban, májusban még nagy tervei voltak Damu Rolandnak és párjának, Timinek az idei nyárra: meg akarták tartani esküvőjüket. A színész azonban mára maga sem tudja, mikor tehetik ezt meg. Azon múlik, hogy mikor kapja vissza kintlevőségeit.

Damu Roland korábban elmesélte, nemcsak neki tartoznak, adósságai is vannak - melyeket törleszt. A sztár és szerelme közel két éve jár jegyben, nagy lagzit szeretnének, már esküvőszervezőnél is jártak. Az Aktív műsorában Roland nemrég azt mondta, augusztusban lenne a nagy nap. A hírek szerint azonban a színész és Tímea kapcsolatát nem befolyásolja a lagzi elhalasztása - szeretnék, ha senki sem maradna le róla, több idő lenne az előkészületekre - adta hírül a Napi Ász.

Februárban Damu Roland nemcsak nyári esküvőről beszélt, hanem arról is: gyermeket is szeretnének a párjával. Ekkor másfél éve ismerte Tímeát, de biztos volt abban, hogy vele akarja leélni az életét.

Valentin-napra meglepetéssel készült a szerelmének, de mint mondta, őszre lesz az igazi meglepetés, hiszen augusztusban hivatalosan is összekötnék az életüket.

Utána gyermeket is szeretnének, hiszen az embernek akkor teljes az élete, ha a szerelmétől csemetéje is születik - fogalmazott Damu Roland.

A színész azt sem rejtette véka alá, Tímeával akkora volt a szerelem, hogy három nap után összeköltöztek. S bár sok a munkája, mindig igyekszik a lehető legtöbb időt a kedvesével tölteni.

Széles nyelvvel nyalt Damu Roland barátnője!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.