"Fájdalommentes módszert választanék"

Képek - Phil Collins-t csak gyerekei tartották vissza az öngyilkosságtól

Megdöbbentő - Bármikor eldobta volna magától az életet a híres zenész! Phil Collins állítólag többször közel járt ahhoz, hogy megtegye, csak a gyermekei tartották vissza...

Képekben a tehetséges zenész és énekes, Phil Collins! képgaléria

2010.11.12 12:29ma.hu - Fotó: askmen.com

Több alkalommal is meg akarta ölni magát az egykori Genesis-sztár Phil Collins! Az ismert énekes és dobos nehezen tudott belenyugodni, hogy már nem a régi: hosszabb ideje olyan gerincproblémával küzd, mely miatt a dobolás sem megy neki. Szenvedélyével fel kellett hagynia.

Tavaly áprilisban megoperálták nyakcsigolyáját, ám hónapokkal később sem érzett igazán az ujjaival.

Phil Collins - Fotó: askmen.com

A karjai most sem mozognak megfelelően, sőt, még az aláírással is gondjai vannak. Phil egyre nehezebben mozog a fürdőszobában is, valakinek segítenie kell neki. Igen rossz viseli állapotát.

Nemrég elárulta: komolyan elgondolkodott azon, hogy véget vet az életének. Természetesen nem pisztollyal, vagy egyéb vandál módon.

Kíméletesebb módszert választott volna, például gyógyszer túladagolást - vallotta be Collins, aki hozzátette: csupán azért nem váltotta mindezt valóra, mert eszébe jutottak a gyermekei.

Úgy tűnik, a kedvükért még az élők közt marad... A jelenleg Svájcban élő Phil Collins-nak három házassága volt, összesen öt gyermeke született.

Először 1975-ben nősült, legidősebb fia Simon, de adoptálta akkori neje lányát, Joely-t is.

1989-ben megszületett Lily a második házasságából, majd öt év románc után elvette harmadik nejét, akitől két fia, Nicholas és Matthew született.

Nyolc év után jelentkezik új lemezzel Phil

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.