Rituális halálra készült a "Tanár Úr"

Havas Henrik: "Öngyilkos akartam lenni"

Stílusosan akart meghalni Havas Henrik, szerinte "menő" lett volna, ha Jim Morrison sírjánál egy késsel vágná fel az ereit, de megzavarta egy rendőr.

2010.11.08 09:29hirextra.hu
Fotó: facebook

Megdöbbentő vallomást tett Havas Henrik a blogjában: öngyilkosságra készült a kegyeleti helynek számító síremléknél, ahol Jim Morrison van eltemetve. Úgy gondolta, menő lenne ott meghalni, ahol már sokan mások is öngyilkosságot követtek el, de végül annyira zavarta őt a közelben cirkáló közeg, hogy inkább eltette a pengét és békésen hazatért családjához.

Pedig már az elutazás előtt tudatosan készült a tettére, mint fogalmazott: "Már otthon megvettem a filette pengét és arra gondoltam, hogy erős felindulásból kárt teszek magamban, de a rendőr nem hagyta".

Hogy ezek a szavak mennyire komolyak vagy valójában csak a szokásos cinizmusát hozta a Tanár úr, azt nem tudni, azt viszont igen, hogy bár kegyeleti okból nem jár temetőbe, turistaként egy-egy híresség síremlékét szívesen megnézi.

Utazásai során többek közt lerótta tiszteletét Gagarin, Kennedy és Edith Piaf hamvai előtt.

Havas Henrik rács mögött

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.