Tökrészegre itta magát a sztár - kórházban van

Képek - Pucéran és ittasan találtak rá Charlie Sheen-re!

Erősen ittas állapotban, meztelenül találtak rá Charlie Sheen amerikai színészre egy New York-i hotelszobában kedden reggel, a sztárt kórházba szállították.

Charlie Sheen és neje, Brooke Mueller képgaléria

2010.10.27 12:29MTI - Fotó: nibela.it

Pucéran és erősen alkoholos állapotban hevert New York-i szállodai szobájában a színész. Kedd reggel a fedezték fel.

További képek! - Charlie és Brooke Mueller - Fotó: shockya.com

A rendőrség bejelentés alapján talált Charlie Sheen-re a New York-i Plaza Hotel egyik szobájában, ahol a 45 éves színész előző este mulatozott.

Paul Browne rendőrségi szóvivő elmondása szerint nem tettek panaszt, nem került sor letartóztatásra, és vádemelés sem várható az ügyben.

Sheen augusztusban elismerte a bíróságon, hogy 2009-ben egy otthoni veszekedés alkalmával tettleg bántalmazta feleségét, Brooke Mueller-t.

Józanul tünemény, részegen egy vadállat?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.