Barbeenak külön polca van erre

Plüssállatokat gyűjt a kislányos sztár!

A fiatal énekesnő egy külön polcot tart fenn a szobájában a rajongóktól kapott és saját maga által vásárolt kis kedvenceknek.

2010.10.10 11:30tabu.tv

"Nemrég volt egy fotózás, ahol plüssökből álló ruha volt rajtam. Körülbelül nyolcvan plüss volt rajta, emiatt iszonyatosan nehéz volt a ruhaköltemény, de nagyon-nagyon szerettem!" - meséli a tabutv.hu riporterének Barbee, akihez nem csak ruhában állnak közel a plüss figurák.

"Hozzám tökre közel állnak ezek a plüssös dolgok, talán azért, mert valahol még van egy gyerek énem..." - nevet fel az internetes sztártévé felvételén a fiatal énekesnő.

Barbee egyébként gyűjti a plüssállatokat, amik szerencsére akkor is gyülekeznek, ha épp nem jut ideje magának beszerezni őket.

"Fellépéseken is hál' istennek nagyon sokat kapok, úgyhogy már van egy kis polcom is, ami csak plüssel van tele. Van egy plüssöm, ami kabalának mondható. Nem hordom magammal mindenhová, de a legtöbb videoklipemben és fotózásokon is szerepelt velem... Ő az, ami erőt ad úgymond!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Barbee.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.