Berobban a tinisztár a zenei életbe

Klipdömping Barbee-tól - Az énekesnő könyvet is ír!

Az egyetlen szőke hazai tinisztár Barbee hatalmas erővel vetette bele magát az újesztendőbe. Az ifjú énekesnőtől klip dömpingre lehet számítani 2009-ben.

2009.01.04 19:20ma.hu

Hamarosan bemutatásra kerül Barbee Ámor nyila címmel első kimondottan internetre készült videója. Január végén pedig leforgatja soron következő klipjét Szívtörő címmel, amit várhatóan február végétől már láthatunk a zenecsatorna műsorán.

A tinisztár első nagylemezére már nem kell sokat várni, hiszen már az utolsó simításoknál tart a munka.

Barbee albumának borító fotóját a SP készíti el az énekeslányról. Az albumon 13 dal található köztük 4 olyan, aminek szövegét a tinicsillag írt.

Az albumon olyan zeneszerzők dalait hallhatjuk, mint Rakonczai Viktor, Kovacsics Ádám (Unique),Tóth Tibi (Hooligans), Nagy Roland.

Barbee legnagyobb szenvedélye köztudottan az írás, amit több riportjában elmondott. A tinisztár most egy másik oldaláról fog bemutatkozni közönségének, hiszen januárban elkezdi írni élete első tiniregényét. A könyv várhatóan nyár végére várható!

Barbee üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei életbe és azóta töretlen a sikere. Az interneten 30 rajongói oldalt és több tucat fórumot tudhat magáénak.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.