Egy fülledt hangulatú videóban láthatjuk

Barbee szíveket készül összetörni?

Alig telt el egy év Barbee bemutatkozása óta,ifjú tinisztár már negyedik videóklip forgatására készül. Az új kisfilm története alapján Barbee egy különleges divatbemutatóra készül.

2009.03.18 17:40ma.hu

Az énekeslány elmondása szerint egy fülledt hangulatú videóban láthatjuk majd melyben néha pikánsabb jelenetek is várhatóak. Ebben a klipben láthatjuk először Barbee táncosait is majd. 

Sok-sok szereplő és persze egy igazi Szívtörő, amire Barbee legújabb videójában számíthatunk. De ki is a szívtörő? Barbee? Vagy valaki egészen más?
 
Ez kiderül majd április végén, amikor a klip bemutatásra kerül. A Szívtörő című dal zeneszerzője Kovacsics Ádám (Unique) a szöveget Major Eszter írta. 

A dal már most igazi közönség kedvencnek számít, hiszen a különböző videó megosztó oldalakon megtalálható. Barbee első nagylemeze a napokban jelenik meg Popsztár címmel, a korongon természetesen a Szívtörő című dal is megtalálható. 

További infó: www.barbee.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.