A fiatal sztár motorra pattan!

Fülledt hangulat! Merész videóval készül Barbee!

A fülledt hangulatban nem lesz hiány, ígéri Barbee új videója forgatása előtt. Az ifjú tinisztárt eddigi videóiban már több szerepben is láthattuk, most azonban valami egészen különlegesre készül és egy divatbemutató közepén, találhatjuk majd magunkat

2009.03.23 16:10ma.hu

Most valami olyat szeretne mutatni magából, amit eddig még nem láthattunk tőle, ezért most nem megszokott pikánsabb videóval rukkol elő. A forgatás kedvéért még motorra is pattan majd, hogy fokozza a feszültséget. 

A Szívtörő című dal rajongói legnagyobb kedvence és alig várják már a végeredményt. A dal zeneszerzője Kovacsics Ádám(Unique) szöveg Major Eszter. Az új videóval nagyjából egy időben jelenik meg élete első nagylemeze Popsztár címmel. Barbee alig egy év leforgása alatt ez lesz negyedik videója, amit hosszas előkészületek előztek meg.
 
A híresztelésekkel ellentétben a Popsztár albumról nem ez lesz az utolsó klipje, hiszen ebben az évben még további két videóval készül. Barbee 2009 –ben a tini közönség egyik legnagyobb kedvencévé nőtte ki magát, rajongói oldalai az interneten szinte megszámlálhatatlanok.
 
A klip premiert április végére tervezik, amit a Viván láthatunk először.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.