Reni nem várt vele, bejelentette, hogy terhes

Üzenetrögzítőről tudta meg Gáspár Laci a hírt...

Nem tudta elérni telefonon az énekest a párja, amikor az orvostól kijövet nagyon kikívánkozott belőle, hogy gyermeket vár.

2010.10.06 06:29ma.hu - Fotó: musoraruhaz - kiskegyed

Gáspár Laci kedvese, Renáta nagyon boldog volt, amikor megtudta, hogy anyai örömök elé néz - azonnal közölni akarta a nagy hírt a párjával is, de nem érte el Lacit telefonon. Ezért úgy döntött, rámondja az örömhírt az üzenetrögzítőre. "Terhes vagyok, újra apa leszel!" - így szólt az üzenet.

Az énekes persze szóhoz sem tudott jutni először, amikor meghallotta. Felhívta Renátát, hogy valóban igaz-e a hír! Azóta is madarat lehetne fogatni vele. Laci és Renáta februárra várják első közös gyermeküket, a hírek szerint a sztár kislánya, Mirjam is izgatottan várja a testvérkét - adta hírül a Kiskegyed.

Laci és a kislánya, Mirjam - Fotó: Kiskegyed

Szeptember közepén látott napvilágot a hír, miszerint Gáspár Laci valóban újra apa lesz. Nem sokkal korábban a Megasztár első szériájában megismert tehetség hivatalosan is összekötötte életét a szerelmével, Renivel.

A ceremóniát a török riviérán tartották, Laci elárulta: azért, mert egyszer azt mondta a párjának, hogy elveszi a tengerparton.

A sztár sosem tagadta, hogy hosszú távon el tudja képzelni az életét a csinos fiatal lánnyal. Renátával nagyjából egy évvel azután ismerkedett meg Laci, hogy 2008 telén elköltözött a családjától.

A hír bombaként robbant, a Megasztár idején ugyanis semmit sem lehetett hallani arról, hogy bármi gond lenne az énekes házasságával, melyből a kis Mirjam is született, a papa szeme fénye.

Kiderült azonban, hogy régóta nem volt már a régi Laci és volt neje, Gabi kapcsolata. Májusban Gáspár Laci még azt mondta, nem tervezi, hogy hamarosan újra apa lesz, kislányára szeretne koncentrálni. Úgy tűnik, másként alakította a dolgokat a sors.

Laci felesége azt hitte, tréfa az egész...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.