Czenéék nyálkás állatok közt csókolóztak

Képek - Más pasi gatyáját tépkedte Gáspár Laci kedvese!

Nadrágtépés, küzdelem a víz alatt, hajvágás, roma Lady Gaga - mindez a ma esti Mr és Mrs-ben, a TV2-n.

Hajvágás, gatyatépés és gusztustalanságok - Szorult helyzetben a sztárpárok! képgaléria

2010.04.10 13:05TV2.hu

Mindkét döntős sztárpárnak nagy kihívásokkal kell szembenéznie, de a vidám és laza hangulat most is garantált lesz.

A nézők ma megtudhatják, ki lehetne a magyar Lady Gaga hasonmás, majd egy, ehhez kapcsolódó feladatban a párosok szőke parókás női tagjai kedveseik kezébe adják hajkoronájukat, csavarásra. Ki a precizitásra, ki a gyorsaságra fog törekedni…

A hét eddigi legprovokatívabb küzdelme zajlik majd a két lány között: Bánhidi Petra és Renáta időre fogják tépkedni a hol cipzáras, csatos, vagy éppen tépőzáras nadrágokat - szexis testű srácokról!

Arról, hogyan reagál erre Czene Attila és Gáspár Laci, jobb nem is beszélni…

Laci a bátorságpróbán csak kedvese kézügyességében bízhat: Reni most lehetőséget kap, hogy a pár perccel korábbi, félresikerült hajcsavarásért visszavágjon.

Ennél sokkal hálátlanabb Czenéék bátorságpróbája: nekik egy rakat nyálkás testű, gusztustalan állatokkal és békalencsével teli akváriumban kell 30mp-ig kell csókolózniuk.

És természetesen a végén kiderül ki a heti győztes páros ma este a Mr és Mrs-ben 19:05-kor a TV2-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.