Mirikére koncentrál teljes erejéből

Nem akar második gyermeket Gáspár Laci?

Még munkamegbeszéléseire is elviszi magával a lányát az énekes - Gáspár Laci jelenleg párja mellett minden idejét Mirjammal tölti, nem is tervez egyelőre második csemetét.

2010.05.31 17:30ma.hu - Fotó: gasparlaci.hu

Mindig a kislánya lesz Gáspár Laci életében az első helyen - A Megasztárban feltűnt zenész úgy véli, Mirjam nagyon jó kislány, akit egy munkamegbeszélésre is elvihet magával, mert nem nyavalyog, nem hisztizik. Egy-két órát elvan az édesapja mellett, ha az találkozik valakivel. Sokan mondják neki: ha minden gyerek ilyen jó, neki is kell egy!

Gáspár Laci egyelőre nem tervez második gyermeket, most minden figyelmét Mirikére fordítja, vele szeretne minél több időt együtt tölteni. Mirjam jó kapcsolatban van édesapja jelenlegi párjával is, így valószínűleg egy közös nyaralás is szóba jöhet majd - adta hírül a Napi Ász.

Laci szeret kettesben vakációzni lányával. Tavaly nyáron csemetéjével Tunéziában töltöttek el néhány kellemes napot, és a zenész szerint ez a kis kiruccanás sokkal több volt, mint egyszerű kikapcsolódás.

Végre nyugodtan, zavartalanul lehetett ugyanis együtt a kislányával. Se telefon, se munka, csak a napozás, strandolás és a móka. Ez nagyon sokat lendített véleménye szerint a kapcsolatukon.

Gáspár Laci tavalyelőtt különköltözött családjától. Nem így tervezte a dolgokat, de a sors így alakította. Az énekes hónapokkal később ismerkedett meg egy fiatal lánnyal, Renátával, akire állítása szerint mindig is várt.

Tini kora óta ilyen hölgyet képzelt el maga mellé. Nagy boldogság számára, hogy lánya, Mirike és Reni jó viszonyt tudott kialakítani egymással.

Óvodát avatott Gáspár Laci!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.