Gyermeket vár a megasztáros párja

Mégis újra apuka lesz Gáspár Laci!

Titokban vette nemrég feleségül szerelmét, Renátát az énekes - most kiderült, volt előzménye a ceremóniának. A fiatal lány terhes.

2010.09.16 12:29ma.hu - Fotó: Kiskegyed

A török riviérán kötötte össze nemrég hivatalosan is az életét Gáspár Laci és kedvese, Renáta - a nyaralásukon házasodtak össze, és kiderült, hogy nem véletlenül került sor most a ceremóniára. Laci egyrészt szerette volna Renit megörvendeztetni, aki nagyon vágyott a házasságra, másrészt pedig érkezik a közös baba! Laci nem tagadja, hogy párjával hosszú távra tervez - adta hírül a Napi Ász.

Fotó: Kiskegyed

Gáspár Laci annak idején a Megasztár színpadán tűnt fel, és elnyerte az Év Férfi hangja címet. A verseny alatt végig hangoztatta, példás családi életet él, és ez valóban így is tűnt.

Nem csoda, hogy 2008 telén bombaként robbant a hír: Laci elköltözött feleségétől és kislányától. Ekkor derült ki, hogy házasságával már jó ideje voltak gondok.

Bár a kislányuk születése nagy boldogságot hozott Laci és volt neje, Gabi életébe, a vég nélküli, dolgos hétköznapok a megélhetésért egyre kilátástalanabb helyzetbe sodorta a szerelmüket.

Nejével sikerült békében elválnia Lacinak, lánya, Mirjam pedig annyi időt tölt az édesapjával, amennyit csak lehet. Laci elmondta: mindig a kislánya lesz életében az első helyen.

Mirjam ráadásul nagyon jó gyerek, akit akár egy munkamegbeszélésre is magával vihet, nem fog hisztizni, nyavalyogni, elfoglalja magát.

Az énekes májusban még azt mondta, egyelőre nem tervez második gyermeket, most minden figyelmét Mirikére fordítja, vele szeretne minél több időt együtt tölteni. Volt, hogy kettesben ment vele nyaralni. A kislány szerencsére jó kapcsolatban van édesapja jelenlegi párjával, Renivel is.

Gáspár Laci: csalódtak bennem!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.