Ozzy lánya borotválkozik!

Kelly Osbourne: Az anyám miatt van bajszom!

Kelly Osbourne tinikora óta küzd a bajusszal, most egy tévéshowban elárulta, szerinte az anyja hibája az egész. Ő gyantázta le ugyanis az ifjú lányka ajkát.

2010.09.30 16:29ma.hu

A 25 éves híresség a Lopez Tonight showban árulta el, tinikora óta rendszeresen gyantáztatnia kell a szája fölötti vékony részt, mert enélkül bajusz nőne rajta. Az is kiderült, hogy emiatt saját anyját, Sharont okolja. „A gyanta túl forró volt és égetett, aztán amikor lerántotta a gyantát, a bőr is ment vele együtt, nekem pedig hegekkel a számon kellett iskolába mennem.” - panaszolta el a rocksztár Ozzy Osbourne lánya.

Kelly Osbourne hozzátette: „most már életem végéig bajuszom lesz, amiről anyám tehet!

Kelly Osbourne felgyújtotta magát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.