A Davalos-testvérek újra vetkőztek

Fotók: Hűvösben is forró hangulatot csinálnak a dúskeblű ikrek!

Egyre népszerűbb ez az igéző tekintet, sötét, hosszú haj. figyelemreméltó kebel és popsi - ráadásul mindjárt kettő van belőle. Újra izgalmas fotókhoz pózoltak a Davalos-ikrek.

Forró képekben a formás ikerlányok: Camila és Marianna Davalos képgaléria

2010.09.30 06:29ma.hu

Camila Davalos és ikertestvére, Marianna Davalos nemcsak egyformán szépek és csodás idomokkal vannak megáldva - a férfiak legnagyobb örömére mindketten modellkednek is.

Még több buja fotó a formás lányokról!

A két fekete szépség Kolumbiában futott be szép karriert, noha annak idején az Egyesült Államokban látták meg a napvilágot.

A 22 éves ikrek Kentucky-ban születtek, de a kolumbiai Medellinből indultak meghódítani a kifutók világát - sikerrel.

Kezdetben a Besame Lingerie reklámjaiban tűntek fel, ma azonban már nemcsak a fehérneműcégek közlik előszerettel a róluk készült felvételeket.

Camila és Marianna egyre népszerűbb, különösen, mióta gátlásaikat is levetkőzték - szexis fehérneműs fotóikon túl manapság már meztelenül is a kamerák elé állnak, a férfiak legnagyobb örömére.

Buja póz: álláig a hölgyet, derékig a férfit

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.