Javában zajlik a válogatás

Pikáns vizes fotók a playmate-ekről!

Miközben a szavazás javában zajlik, újabb képek láttak napvilágot a csinos nyuszikról. Most megnézhetik szuper erotikus sorozatunk második részét, ami segítségükre lehet a voksok leadásakor is!

Nézze csak: nedvesek és izgatóak az új playmate-ek! képgaléria

2010.08.24 19:29Playboy

A képek a mogyoródi Aquarénában készültek, ebből láthatnak egy lengébb összeállítást. A lányok nagy hangsúlyt fektettek a fotózásokra, igyekeztek minél többet mutatni magukból, hiszen ebben az esetben egy kép többet mond száz szónál…

A versenyben lévők szóban is korteskedtek, de beszéljenek most inkább a képek!

Vajon köztük van az idei befutó? (Fotó: Playboy)

Ha még nincs regisztrációja, akkor most regisztráljon! Higgye el, megéri! Rengeteg szexi fotót és videót nézhet a lányokról. A Playmate tagjainak üzenjük, megéri nap, mint nap meglátogatni a playmate.hu oldalt, ugyanis: FOLYTATÁS KÖVETKEZIK!

További infók az elmúlt évek playmate-jeiről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.