Összezsugorodott a nemi szerve?

Vaginát növesztett egy férfi a fenekére!

Legalábbis ezt állítja a Malawi Köztársaságban élő, 25 éves Jali Mateyu - Elmondása szerint 2008-ben vette észre először, hogy kinövés van a feneke környékén, írja a Click! napilap a nyasatimes.com-ra hivatkozva.

2010.08.23 11:29manna.ro - Fotó: allvoices.com

A duzzanat egyre nagyobbra nőtt, a heréi és a pénisze pedig zsugorodni kezdtek. A férfi felesége szerint férjének női nemi szerve lett.

Csodával határos módon a kinövés ahogy jött, úgy el is tűnt. Júniusban azonban újra megjelent.

Jali Mateyu arra gyanakszik, hogy a volt anyósa és volt feleségének jelenlegi férje átkozták meg, ezért ő maga is ilyen praktikákhoz folyamodott.

A források szerint a férfi varázslóhoz fordult, aki levágta a női nemi szervét, a sebhelyet pedig speciális füvekből készített kenőccsel ápolta. Az eljárás után a férfi viszonylag jól érzi magát, hiszen a saját szervei újra normális méretűek lettek.

Egyetlen szépséghibája volt a beavatkozásnak: Mateyu hímvesszője nem működik azóta megfelelően. Az orvosok szerint a férfi történetének egész egyszerűen semmi köze a valósághoz.

Betiltott vagina-játék - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.