Pénztárcának használta a nemi szervét

Vaginájában vitte a summát a kongói lány

Negyvenöt napos börtönre ítélték azt a 19 éves kongói lányt, akit 20 ezer euróval kapcsoltak le az oslói reptéren - nem akármilyen vallomás után.

2010.07.28 10:20manna.ro

Egy 19 éves kongói lányt 45 napos börtönre ítéltek, miután 20 ezer euróval lekapcsolták az oslói reptéren. A leleményes fiatal vaginájába rejtette a pénzt, áll a ProTv internetes oldalán.

A nő kezdetben csak 325 eurót vallott be az illetékeseknek, amikor azok megkérdezték, hogy mennyi készpénz van nála, ám végül azt is elmondta, hogy 20 ezer eurót rejtett a vaginájába.

A fiatal nő Amszterdamba szeretett volna eljutni a pénzzel. A rendőröknek úgy nyilatkozott, hogy egy férfi kérte meg a csempészéssel, akit a Facebookon ismert meg.

Betiltott vagina-játék - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.