Nem viselte meg a szakítás Keleti Györgyivel

Azt beszélték: Lányi Lala milliomosoknak szóló oldalon keres párt

A Kozmix egykori frontembere és a csinos modell szakított, de a dolog a jelek szerint Lalát viselte meg kevésbé - azon viszont felháborodott, hogy azt hiszik, randioldalon keresett párt magának.

2010.08.17 14:29ma.hu - Fotó: zene.hu - Kiskegyed

Keleti Györgyi sokáig cáfolta szakítását az énekessel, mondván, csupán nézeteltérés volt köztük - Lányi Lala azonban komolyan véget vetett a dolognak, és kínosnak tartja beszélni a magánéletéről. Tény, hogy szakítottak, vallotta be, és az is, hogy ez őt nem taglózta le. A sajtó kreált nagy szerelmet ebből a kapcsolatból - mondta Lala, aki most jól érzi magát a bőrében.

Felháborította viszont, hogy olyan pletykák jelentek meg róla: milliomosoknak szóló oldalon keres párt magának, miközben még Györgyi társa volt. Lala hazugságnak tartja a dolgot, elmondta: nem volt regisztrálva akkor, és hűtlen sem volt hozzá. Nem titkolja, volt, hogy regisztrált társkeresőn - romantikus alkat és szerelmes a szerelembe. Elárulta: rengeteg a dolga, kisfiával is sok időt tölt, és nem is magányos most - adta hírül a Kiskegyed.

Lányi Lala és Keleti Györgyi kapcsolatára márciusban derült fény. A két sztár ekkor már két hónapja találkozgatott.

Az énekes akkor még elégedett volt a dologgal, és arról áradozott, nem hitte volna, hogy ennyire egy hullámhosszon lesznek Györgyivel, aki az életben egészen más, mint amit a média mutatott róla: gondoskodó, odafigyel mindenre, életformája egyáltalán nem hivalkodó - tette hozzá Lala, akinek kisfiával is jól kijött Györgyi.

Azóta már a múlté a románc, az énekes nemrég teljesen megújulva szerepelt egy műsorban: szőke tincseit barnára változtatta.

Elárulta, hogy itthon leállamvizsgázott és Londonban egy technikai-zenei képzési oklevelet is szerzett, mellyel a világon bárhol oktathat.

A kapcsolat lezárásának okairól nem akart beszélni, annyit mondott: úgy érezte, a szívét kell követnie. Ha ennél többet mondana, már könyvet kellene írnia.

Lala szerint nagyot tévedett a sajtó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.