Édes mostoha lett a magyar modell

Keleti Györgyi egy négyéves kisfiút is kapott

Nagyon óvja bimbódzó kapcsolatát a nyilvánosságtól a csinos modell és új párja, Lányi Lala. Pedig egyre stabilabb alapokon állnak.

2010.03.11 17:30Kiskegyed

A hajdan botrányaival a címlapokra kerülő Keleti Györgyi megszelídült, és a reflektorfénytől elvonulva él.

Azt eddig is tudtuk, hogy egy titkos szerelem áll a dolog hátterében, de mára kiderült, hogy Györgyi párja a Kozmix együttes frontembere, Lányi Lala. Ráadásul a szerelemmel együtt egy tündéri, négyéves kisfiút is kapott, aki minden második héten velük él.

Györgyiből tehát édes mostoha lett, aki – ha a párja igényli -, mindig szívesen segít a gyerekkel kapcsolatos dolgokban.

Ám míg sok nőt zavarna, hogy a szerelme előző kapcsolatából született gyerekét kell pesztrálnia, addig Györgyi határozottan örül ennek. Saját gyereket is szeretne, és abban is biztos, hogy jó anya lesz.

Attól pedig nem tart, hogy túl a harmincötödik évén lekésik az anyaságról. Addig is inkább a családja és a párja gyerekeit szeretgeti, és féltve őrzi a magánéletét.

Senki sem gondolt volna erre a szerelemre!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.