"Zajoktól mentes életre vágyom!"

Keleti Györgyi: Letettem a kulcsot és eljöttem

Csendben vált meg a párjától a szőke modell - Keleti Györgyi egyik este letette a lakáskulcsot a pultra, és végleg eljött. A sztár most beszélt először a négy hónappal ezelőtti eseményekről, s azt is elárulta: ismét szerelmes.

2009.12.16 12:30ma.hu

Nem verte nagydobra szakítását Keleti Györgyi - A szőkeség négy hónapja lépett ki kapcsolatából, észrevétlenül. A magánéletét firtató pletykáknak azonban egyszer és mindenkorra szeretne véget vetni. "Zajoktól mentes" életre vágyik.

Györgyi minden erejét összeszedte a nehéz döntéshez. Egyik este lerakta a lakáskulcsot a pultra, és elment. Nem szeretne részletekbe bonyolódni, de úgy érzi, egykori kapcsolatába sok keserűséget hozott a nyilvánosság. Ezt a jelenlegiből szeretné kizárni.

A szőke modellnek ugyanis már új kedvese van, akivel hosszú évek óta barátságban van. Félve, de ki meri jelenteni, hogy erősen kötődik a szíve hozzá. Széltől, vihartól is óvja - mesélte blogjában Keleti Györgyi.

A szőkeség szakítása valóban meglepetés, hiszen Györgyi nemrég még arról beszélt: komolyan tervez egykori párjával, sőt, gyermeket is szült volna neki.

Februárban még boldogságáról áradozott és arról, nagyon szereti a párját, ezért senki és semmi nem tudja őt kihozni a sodrából.

Györgyi és korábbi kedvese egy baráti társaságban ismerkedett össze. A férfi egy információs-és biztonságtechnikai cég társtulajdonosa volt. Rögtön felfigyelt a csinos lányra.

Györgyi elmondása szerint már másnap kereste telefonon és randira hívta. A szőkeség azonban csak jó néhány találkozó után adta be a derekát.

A modell arról is mesélt, pontosan így képzelte el az igazit. Egykori párja még nem volt nős és gyermeke sincs. Györgyi pedig jól tolerálta, hogy sok a munkája.

Volt párjával össze is költözött a sztár, és felröppent a hír állítólagos terhességéről is, de nem bizonyult igaznak.

Keleti Györgyi besokallt, de óriási felfedezést tett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.