"Úgy éreztem, a szívemet kell követnem..."

Miért nem kellett a diplomás Lalának Keleti Györgyi?

Teljesen megújult külsővel szerepelt nemrég egy tévéműsorban a Kozmix sztárja - Lányi Lala nem rejtette véka alá azt sem: vége kapcsolatának Keleti Györgyivel.

2010.08.03 08:25ma.hu - Fotó: Kiskegyed

Nemcsak hajszínét változtatta szőkéről barnára Lányi Lala, a fiatal zenész lediplomázott és szakított kedvesével, Keleti Györgyivel is. Az új frizurához általában új életet is kapcsolnak, talán Lala új éleformája már nem kötődött a lányhoz?

A Kozmix sztárja ezzel kapcsolatosan annyit mondott: úgy érezte, a szívét kell követnie, ezért zárta le kapcsolatát. Ha ennél többet mondana, már könyvet kellene írnia, amire egyébként készül, de a kötet nem a magánéletéről, hanem közel 20 éves, zenei téren szerzett tapasztalatiról szólna - árulta el Lala, aki egyébként Londonban szerzett diplomát, mellyel bárhol a világon oktathat stúdió-zeneszerkesztést. Új munkái előtt azonban kisfiával szeretné tölteni a nyarat - adta hírül a Napi Ász.

Lányi Lala és Keleti Györgyi márciusban jelentette be meglepetésszerűen, hogy két hónapja tart kapcsolatuk. A Kozmix frontembere arról beszélt, maga sem hitte volna, hogy ennyire összeillenek a csinos modellel.

Két hónapig titokban tartották a románcot, de ennél tovább ez nehezen ment volna. Lala az egyik lapnak elmondta, Györgyi az életben egészen más, mint amit követített róla a média.

Kifejezetten gondoskodó, odafigyelő típus, és nem hivalkodó az életformája. Hétköznapi életet élnek, amin nem is szívesen változtatnának - ismerte be.

Keleti Györgyi is elismerően nyilatkozott kedveséről - úgy vélte, Lala talpig férfi, megtalálta személyében, akit mindig is keresett. Büszke és felnéz a párjára, aki ráadásul remek apa.

A modell és a zenész minden második héten programokat csinált Lala lassan ötéves kisfiával, aki ilyenkor tölthette idejét az édesapjával.

Keleti Györgyi hamarosan rászánja magát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.