Családja nélkül repült Vietnámba a sztár

Hien: Kicsit "beantiszocializálódtam"

Az eredeti terv szerint Hien a szüleivel utazott volna Vietnámba, azonban az apa rendőrségi ügyei miatt a családja nélkül kellett elrepülnie.

2010.08.15 10:00Tabu tv

Nguyen Thanh Hien szülei néhány hónapja csúnya botrányba keveredtek egy állítólagos embercsempész hálózat üzemeltetése ügyében, azonban a család leghíresebb tagja barátaival mégis részt vett a már rég előre eltervezett közös vietnámi nyaraláson.

"Nagyjából egy hete vagyok itthon újra, és annak ellenére, hogy nagyon jó volt látni az ittenieket, nagyon-nagyon hiányzik a szülőföldem!" - meséli a tabutv.hu riporterének Hien, aki a hazatérése után exkluzív interjút adott az internetes sztártévének.

"A terv szerint jött volna anyu és apu is, de leredukálódtam saját magamra... A szüleimmel ennek ellenére minden nap beszéltünk telefonon, hiszen szerencsére már apuval is tudok telón beszélni, és havonta egyszer be is tudok menni hozzá. Nagyon nehéz ez az egész, de a vietnámi út tényleg nagyon sok erőt adott nekem, és annak ellenére tudtam pihenni, hogy a körülmények miatt mostanság nem nagyon tudtam lazítani!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a fiatal énekes.

Hien a vietnámi út alatt összesen kétszer ment bulizni a barátokkal, és alkoholba egyetlen alkalommal sem folytatta a bánatát.

"Ott is észrevettek a pasik, de nem volt rájuk szükségem, mert inkább a rokonokkal töltöttem az időt." - mesél a mindennapokról a megasztáros, akiről a szülőhazájában csak nagyon kevesen tudják, hogy nálunk énekesnőként ismeri az ország.

Az énekesnő sem kinn, sem itthon nem keres új barátokat, mióta az édesapja börtönbe került.

"Nincs szükségem random emberekre az életemben. Azóta sokkal kevesebb emberrel találkozom, kevesebb emberrel beszélek és tartom a kapcsolatot. A történtek miatt kicsit beantiszocializálódtam, és jelenleg elég nekem az a pár barát, akik mindig ott voltak!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Hien, aki a videóban részletesen beszámol a kinti élményeiről.

Hien szerint családja ártatlan

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.