"A testi kapcsolat óta nem beszélünk"

Forró képekkel - Nkuya Soniából kibuggyant a leszbikus viszony!

Meghökkentő kijelentést tett a Megasztárban megismert énekesnő egy rendezvényen - Nkuya Sonia elárulta, hogy volt már kapcsolata lánnyal.

Izgató képek: Nkuya Sonia pucéran a Playboy-ban! képgaléria

2010.08.09 07:40ma.hu - Fotó: tv2 - Playboy

Kikotyogta titkát Nkuya Sonia a Tolerancia-díjátadó gálán - Mint mondta, gyakran jár melegbárokba, ahol sokszor lányok is próbálkoztak nála, ő pedig nem mindig mondott nemet. Járt már vele azonos neművel, de csupán két-három hétig.

Sonia szerint egy lány nem tud pótolni egy pasit, sem fizikailag, sem szellemileg - sajnos a barátságuk is tönkrement a testiség miatt. A hölgynek már voltak alapvetően ilyen hajlamai, Sonia viszont csak próbálkozott. Ma már csak köszönnek egymásnak, de nem beszélnek - adta hírül a Napi Ász.

Nkuya Sonia bevállalós típus - szerinte aki csinos, annak nincs mit szégyellnie. Tavalyelőtt a Megasztár negyedik szériáját követően Bencsik Tamara, majd ő is kapott felkérést a nyuszis magazintól, hogy erotikus képekhez pózoljon.

Tamara akkor elutasította a dolgot, Sonia azonban, mint mondta, 16 éves kora ót szívesen állt volna modellt a Playboy-nak, így kapott az alkalmon.

Az egzotikus külsejű énekesnő először a hangjával keltett feltűnést - s mint mondta, a Megasztárban való szereplést ugródeszkának szánta, hogy megalapozza hírnevét.

Sonia rockercsajnak tartja magát, a fotói is ilyen hangulatban készültek: bilincset és dominás stílusú maszkot kért a képekhez.

Anyukája és párja kezdetben ellenezték, hogy levetkőzzön a Playboyban, de végül az ő tetszésüket is elnyerték a képek.

Tombol az új megaszerelem!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.