Elhagyta kedvesét a megasztár!

Hoppá - Nkuya Szonja új pasi miatt szakított!

Két hete visszaköltözött a szülői házba a Megasztár énekesnője - Nkuya Szonja elhagyta a kedvesét, akivel 18 évesen összebútorozott. Az ok egy új szerelem...

Nkuya Szonja dominaként pózol! képgaléria

2009.03.05 08:45ma.hu - Fotó: megasztar.tv2.hu

Két és fél éve boldog párkapcsolatban élt Nkuya Szonja - Legalábbis mindenki ezt hitte. Most a megasztár egzotikus szépsége elárulta, hosszú folyamat volt, hogy végül a szakítás mellett döntöttek! Attilával szerették egymást, de nem volt az a hatalmas, lángoló szerelem.

Szonja rájött, már nem elégíti ki a biztonság: fontos, hogy nőnek nézzék. Párja ennek nem tudott megfelelni, minden téren sok volt neki, véli a sztár. Közben Szonja életébe beköszöntött egy új szerelem. Két hete elköltözött párjától, először barátnőjéhez, majd haza. Otthon lakásfelújításba is kezdett, egyébként pedig lemezét készíti, reméli, nyáron meg is jelenhet. Populáris, rockos korongot szeretne - árulta el Szonja a Star magazinnak.

Meglepő fordulat az énekesnő szakítása annak fényében, hogy az afrikai származású szépség nemrég még úgy nyilatkozott, semmi sem kezdheti ki párjával való kapcsoltát.

A Megasztárban bizonyított Szonja már a műsor elején elmondta, hogy kedvesének nincs oka féltékenységre és ez fordítva is így van, ennél komolyabbnak tartja a kapcsolatukat.

Valamint kifejtette, semmi értelme félrelépnie. A tizennyolc esztendős sztár sosem csinált titkot abból, hogy egy ideje együtt is lakik a barátjával, és egyáltalán nem bánta meg, hogy fiatal kora ellenére összeköltöztek.

A kedvese ugyanis az, aki tökéletesen meg tudja nyugtatni őt - már a hangjával is. A Megasztár idején is rá támaszkodott, jól esett neki, hogy a verseny idején biztatta a férfi.

Nkuya Szonját a tehetségkutató után felkérték a nyuszis magazinban való megjelenésre. Szonja örömmel mondott igent a felkérésre, mint mondta, 16 éves kora óta szeretett volna magáról művészi fotósorozatot, különösen egy olyan lapban, mint a Playboy.

A felkérést megtiszteltetésnek vette, és nem zárja ki azt sem, hogy újra megszabadul ruháitól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.