Dominaként pózolt a megasztár!

"Van bilincsünk és használjuk is" - Nkuya Szonja vad csaj az ágyban

Bár a nyuszis magazinban dominaként mutatta meg magát, a Megasztár félvér énekesnője elárulta, inkább az alárendelt szerepben érzi jól magát...

Nkuya Sonia dominaként pózol! képgaléria

2009.01.06 07:35ma.hu - Fotó: megasztar.tv2.hu

Különféle eszközökkel, olykor egy kis szerepjátékkal szereti feldobni szexuális életét Nkuya Szonja - A megasztár az átlagosnál vadabb csajnak tartja magát, de szerinte a domina-szerep csak az ágyig tart, és ő az, aki az áldozat szerepében jobban érzi magát.

Szonja elárulta, erotikus dobókockákat is tartanak a párjával. Mégis, a legjobban azt a játékot kedvelik, amikor különböző karaktereket vesznek fel, és eljátsszák az első randit - árulta el a titkot az énekesnő a Napi Ászban.

A Megasztár negyedik szériájának csinos, félig afrikai származású énekesnője még csak tizennyolc éves, de együtt él a barátjával. Elmondása szerint egyáltalán nem bánta meg, hogy máris összebútoroztak.

Nagyon szeretik egymást, s Szonja szerint egyedül a kedvese hangja tudja igazán megnyugtatni. Kapcsolatukat komolyabbnak tartja annál, hogy féltékenykedjenek egymásra.

Az énekesnő elárulta, a Megasztár alatt sem jutott eszébe, hogy félrelépjen.

Nemrég Szonja alaposan meglepte a párját, a fiatal tehetség ugyanis imádja a kutyákat. Különösen a kínai meztelen ebeket, melyekből már volt kettő otthon, de a lány egy harmadikat is hazahozott - amit a kedvese nem díjazott túlságosan...

Bár szerelmi élete felhőtlen, Nkuya Szonja nagy bánata, hogy édesapját nem láthatja. A papa Kongóban él, s személyesen tizennégy éve nem találkoztak.

Az énekesnő nagykorúságáig nem csináltathatott útlevelet a férfi aláírása nélkül. Most azonban már előtte áll a lehetőség, hogy kiutazhasson édesapjához, akivel egyébként interneten tartják a kapcsolatot, s a papa nagyon büszke lánya Megasztáros szereplésére is.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.