"Lehet, újra ledobom a ruhát"

Nkuya Szonja 16 éves kora óta a nyuszis magazinba vágyott!

Nagy megtiszteltetésnek vette a férfimagazin felkérését Nkuya Szonja és elégedett a képeivel - A Megasztár énekesnője nem zárja ki, hogy újra megszabaduljon ruháitól.

Nkuya Sonia dominaként pózol! képgaléria

2009.01.13 08:45ma.hu - Fotó: Playboy

Nem tagadja, hogy vadóc, de dominának nem nevezné magát Nkuya Szonja - az énekesnő a Playboy januári címlaplánya. Nem titkolja, gyermekkori álma vált valóra a fotózással, hiszen már 16 évesen a nyuszis magazin nagy rajongója volt.

Nem voltak gátlásai, szerinte ha valaki csinos, nem kell szégyenkeznie. Szonja elmondta, anyukája és párja kezdetben ellenezték, hogy levetkőzzön a Playboyban, de végül az ő tetszésüket is elnyerték a képek. Nem így az édesapjának, ez azonban nem tartotta vissza Szonját - adta hírül a Kiskegyed.

A Megasztár félvér énekesnője tizennégy éve nem látta Kongóban élő édesapját - csak interneten, telefonon tartják a kapcsolatot.

Annak idején Szonja szülei egy bajai rockkoncerten ismerkedtek meg. Bár már nem élnek együtt, sosem váltak el egymástól.

Az énekesnő viszont együtt lakik a kedvesével, noha még csak tizennyolc éves. Elmondása szerint nem bánta meg, hogy már összebútoroztak, a kedvese az, aki őt igazán meg tudta nyugtatni.

Szonja már korábban is vallott a Playboynak készült fotóiról, melyeken még a korbács és a bilincs is kezébe került. Elárulta, ő maga az átlagosnál vadabb csajnak tartja magát, s valóban szokta különféle eszközökkel, szerepjátékkal feldobni szexuális életét.

Ő azonban nem a domina, hanem inkább az áldozat szerepében érzi jól magát...Nem titkolta, hogy vannak erotikus dobókockáik a párjával, de a leginkább azt a játékot kedvelik, amikor különböző karaketerekbe bújva eljátsszák, hogy először találkoznak és elcsábítják egymást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.