Távházasságban él a magyar celebpár

Mikor lesz baba? Dundika és férje nincs is együtt!

Régóta szeretne babát Dundika és férje, Szentiványi László, de eddig még nem jött össze nekik. Ráadásul mostanában próbálkozni sem nagyon tudnak, hisz távházasságban élnek.

Izzasztó képekben a dögös Dundika! képgaléria

2010.08.04 06:30Kiskegyed

Úgy tűnik, tolódik a gyermekvállalás az egykori playmate-nél - Dundika és párja mostanában próbálkozni sem nagyon tudnak, mert távházasságban élnek.

"Lacival Pécsen élünk már évek óta, de én most a munkám miatt a fővárosba kényszerültem. Heti 3-4 napot forgatok egy hamarosan induló tévéműsorba, így kénytelen voltam hazaköltözni. Ez így megy hónapok óta, szinte csak hétvégén látjuk egymást
" - mesélte a Kiskegyednek a szépség.

"Nehezen viseljük egymás hiányát, de naponta többször is beszélünk telefonon. Az biztos, hogy ez nem a legkedvezőbb időszak a babaprojekt szempontjából. Bár ha együtt vagyunk, még intenzívebben dolgozunk rajta!"- árulta el Dundika a Kiskegyedben.

Dundika férjet cserél a húgával!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.