Balázs Klári semmi pénzért nem vetkőzne!

Korda György: Végül is nem voltak gusztustalanok a képek...

Lassan trendnek számít, hogy a hírességek a férfimagazinok címlapjain mutogatják a meztelen testüket, azonban Balázs Klári túl rangon alulinak tartja a dolgot.

2010.07.29 06:30Tabu tv

Balázs Klári és Korda György úgy őrzik meg a fiatalságukat, hogy még a mai napig fiatalnak érzik magukat.

"Az nem baj, hogy az évek mennek, csak arra kell odafigyelni, hogy az ember ápolt legyen!" - meséli a tabutv.hu riporterének Klárika, aki szerint bármennyire is jól tartják magukat az idősödő sztárok, mégsem kéne megmutatniuk magukat a nagyközönségnek.

"Senkinek nem kell levetkőznie! Az, amikor egy negyvenes vagy ötvenes nő felmegy a színpadra, és azt hiszi, hogy neki is miniszoknyában kell lennie, az nincs a helyén..." - mondta el az internetes sztártévé riporterének az énekesnő, aki szerint a kevesebb néha több.

"Egy-két évvel ezelőtt még érkeztek utalások, hogy levetkőztessenek egy férfimagazinba, de én rangon alulinak érezném, ha arra lenne szükségem vagy anyagilag, vagy bárhogy, hogy levetkőzzek... minek?!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Balázs Klári, aki szerint az ő korabeli Zalatnay Sarolta is csak a pénz miatt dobta le magáról a textilt.

"Ez az ő dolga, ezt nem lehet bírálni! Én biztos, hogy meggondoltam volna a helyében, bár végül is nem voltak gusztustalanok a képek..." - vág közbe felesége szavába Korda György, aki láthatóan ellenzi az újságban történő meztelenkedést.

"Egyet lapozol, és ott a másik oldalon a húsz éves gyönyörű... Nem biztos, hogy a véleményem a mérvadó, de én nem tartom jó ötletnek ezt a dolgot, és nincs az a pénz, amiért levetkőznék!" -
mondta el a Tabu Tv internetes videójában Balázs Klári az EFOTT fesztiválon.

Meztelen mellkassal énekelt Korda!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.