Leesett a vérnyomása és légszomj gyötörte

Anthony Hopkins lett rosszul Mogyoródon

Valóban orvosra volt szüksége Anthony Hopkins színésznek, aki hetek óta hazánkban forgat - vérnyomás problémák léptek fel a sztárnál és légszomj gyötörte.

2010.07.27 08:30ma.hu

A Mogyoródi Astra Stúdióba kellett orvost hívni Anthony Hopkins-hoz, mert légszomjjal küzdött és nagyon leesett a vérnyomása - tudta meg a Napi Ász.

Tegnap ellentétes hírek keltek szárnyra arról, valóban kórházba kellett-e szállítani a színészt, az egyik stábtag a lapnak azt mondta: az Állami Egészségügyi Központba kellett vinni Hopkins-t, az Országos Mentőszolgálatnál azonban úgy nyilatkoztak, a helyszínen látták el a sztárt - írja a Napi Ász.

Az egyik, elhallgatását kérő stábtag úgy tudja, a lakókocsijában vizsgálták meg Anthony Hopkins-t, de az orvos a kórházba vitelét tartotta okosabb megoldásnak.

A színész hetek óta forgat hazánkban, a Rite (Rítus) című filmben ördögűző papot alakít. Toby Jones, Alicia Braga és Ciaran Hinds játszik még az alkotásban - írja a Napi Ász.

A tegnapi nap folyamán meg nem erősített információk jelentek meg arról, hogy a 72 éves színész rosszul lett a forgatáson, és kórházba kellett szállítani a fóti filmgyár területéről.

Az MTI érdeklődésére akkor az Országos Mentőszolgálat illetékese annyit mondott, egy embert szállítottak a fővárosi Állami Egészségügyi Központba a filmgyárból.

A Rítus című film producere, Howard Ellis cáfolta, hogy Anthony Hopkins lett volna rosszul a forgatáson és hozzá kellett orvost hívni.

Hová lett Anthony Hopkins?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.